Konttiravintola Morton

Maanantai
Delaware Burger -ateria (vl) 12,90
Burgeri cheddarjuustolla, pekonilla ja chili-sipulihillokkeella. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia. Pihvivaihtoehdot: Naudanlihapihvi TAI kanan rintafilee. Saatavilla gluteenittomana ja laktoosittomana. Myös vegaaninen burgerivaihtoehto saatavilla!

Elisabethin salaatti (L,G) 12,90
Salaatti sinihomejuustolla, kirsikkatomaatilla, pikkelöidyllä raparperilla, basilika-omenachutneylla ja piparjuurikastikkeella. Valitse inkiväärimaustettua kanan rintafilettä TAI Mortonin porkkana-pellavapullat. Saatavilla myös vegaanisena!


Tiistai
Chester Burger -ateria (VL) 12,90
Burgeri briejuustolla, karviaishillokkeella ja pikkelöidyllä kaneliporkkanalla. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia. Pihvivaihtoehdot: Naudanlihapihvi TAI Mortonin porkkana-pellavapihvi. Saatavilla myös gluteenittomana, laktoosittomana ja vegaanisena.

Lydian salaatti (L, G) 12,90
Salaatti briejuustolla, kirsikkatomaatilla, kesäperunalla, vihreillä pavuilla, retiisillä ja lipstikka-jogurttiaiolilla. Valitse rapeaa pekonia TAI friteerattua savutofua. Saatavilla myös vegaanisena!

 

Keskiviikko
Little John Burger -ateria (VL) 12,90
Burgeri Peltolan Blue-sinihomejuustolla, maustekurkulla ja punasipulihillokkeella. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia. Pihvivaihtoehdot: Naudanliha TAI Mortoninporkkana-pellavapihvi. Saatavilla myös gluteenittomana, laktoosittomana ja vegaanisena.

Saran salaatti (L, G) 12,90
Salaatti fetajuustolla, retiisillä, harissa-marinoiduilla linsseillä, granaattiomenan siemenillä, karviaishillokkeella ja jogurtti-persiljakastikkeella. Valitse inkiväärimaustettua kanan rintafilettä tai Mortonin porkkana-pellavapullat. Saatavilla myös vegaanisena!

 

Torstai
Ridley Burger -ateria (VL) 12,90
Burgeri fetajuustolla, pikkelöidyllä raparperilla jabasilika-omenachutneylla. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia. Pihvivaihtoehdot: Mortonin porkkana-pellavapihvi TAI kananrintafilee. Saatavilla myös gluteenittomana, laktoosittomana ja vegaanisena.

Lydian salaatti (L, G) 12,90
Salaatti briejuustolla, kirsikkatomaatilla, kesäperunalla, vihreilläpavuilla, retiisillä ja lipstikka-jogurttiaiolilla. Valitse rapeaa pekonia TAI friteerattua savutofua. Saatavilla myös vegaanisena!

 

Perjantai
Delaware Burger -ateria (VL) 12,90
Burgeri cheddarjuustolla, pekonilla ja chili-sipulihillokkeella.Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia. Pihvivaihtoehdot: Naudanlihapihvi TAI kanan rintafilee. Saatavilla gluteenittomana ja laktoosittomana. Myös vegaaninen burgerivaihtoehto saatavilla.

Elisabethin salaatti (L, G) 12,90
Salaatti sinihomejuustolla, kirsikkatomaatilla, pikkelöidyllä raparperilla, basilika-omenachutneylla ja piparjuurikastikkeella.Valitse inkiväärimaustettua kanan rintafilettä TAI Mortonin porkkana-pellavapullat. Saatavilla myös vegaanisena!

Päivän burgeri: 11,90€
Päivän burgeriateria tai salaatti: 12,90€
Lasten lounasateria: 6,90€
Luomukahvi tai Teeleidin tee kaupan päälle.

Syö paikan päällä tai nouda mukaan. Emme valitettavasti ota pöytävarauksia, mutta pöydätlöytyvät usein nopeasti. Tervetuloa lounaalle!

Muutokset lounaslistaan mahdollisia.